Twijfelende ondernemers

En het unieke en betaalbare concept van MKB-Online.nu
Omdat het moeilijk is om te kiezen voor de juiste partij.

MKB-Online.nu trekt twijfelende ondernemers over de streep

Amsterdam, 12 januari 2015

MKB-Online.nu trekt twijfelende ondernemers over de streep. “Kleine zelfstandigen en startende ondernemers in het MKB vinden het moeilijk om te kiezen voor de juiste partij als het gaat om het laten maken en laten hosten van een website. Veel onduidelijkheid en doorlopende overeenkomsten zonder dat je nou eigenlijk precies weet wat je koopt en wat het kost.” Vertelt Erwin, één van de twee websitebouwers/tekstschrijvers van MKB-Online.nu. Speciaal voor deze groep ondernemers hebben zij een oplossing. Zonder om de hete brei heen te draaien: een professionele website tegen een éénmalig tarief zonder bijkomende verplichtingen en/of doorlopende overeenkomsten, inclusief 12 maanden hosting en service.

MKB-Online.nu biedt simpelweg drie “pakketten”: Budget, Basis en Premium (maar vertelt daar wel bij dat hier bijna altijd van afgeweken wordt). Het verschil tussen deze drie pakketten zit onder andere in het aantal modules en de hoeveelheid te schrijven content. De website met tekst wordt door MKB-Online.nu gemaakt en geschreven. Na akkoord wordt de website gepubliceerd. De ondernemer is de eigenaar van de website en krijgt een jaar service van MKB-Online.nu. Een uniek en betaalbaar concept voor iedere ondernemer die twijfelt of niet weet door wie hij zijn online visitekaart moet laten bouwen. Dit alles zonder bijkomende verplichtingen.

Bron: ftweb.nl

Onbezorgd online

Een website van FT Webdiensten gaat je helpen om meer omzet te maken. Geen gedoe, geen werk eraan hebben, alleen het profijt ervan. Eenmalige kosten, geen contracten voor langere tijd en volledige vrijheid. En alleen als je dat wil, zorgen we dat je kunt inloggen op je website, zodat je eenvoudig zelf via het CMS je tekst aan kunt passen.

Ook een website?

Bel ons direct op 06 8147 5774
Mail [email protected], of vraag hier een vrijblijvende offerte aan. MKB-Online.nu helpt je graag!

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x