Domeinnaam registratie

Registreer jouw gewenste domeinnaam

Controleer hieronder of jouw favoriete domeinnaam beschikbaar is.

Registreer vandaag nog

Hier kun je eenvoudig je eigen domeinnaam registreren.
Voer je gewenste domeinnaam in en controleer of deze beschikbaar is. Als je een beschikbare domeinnaam hebt gevonden, kun je doorgaan met de registratie.

Betaling met iDeal

Nadat je je domeinnaam hebt gekozen en de benodigde gegevens hebt ingevuld, kun je veilig en snel betalen met iDeal. Zodra de betaling is voltooid, gaan wij direct over tot de registratie van je domeinnaam.

Bevestiging per e-mail

Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra de domeinnaam succesvol is geregistreerd. In deze e-mail vind je alle relevante informatie met betrekking tot je domeinnaamregistratie.

Als je ervoor kiest om je domeinnaam te koppelen aan een website of als je wilt dat wij een website voor je maken, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en te bespreken welke mogelijkheden het beste bij jouw wensen passen.

We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn en je te helpen bij het realiseren van je online aanwezigheid. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedrijfsgegevens

FT Webdiensten
Oosterdiep WZ 151
7881 GT Emmer-Compascuum
[email protected]
06 8147 5774
KvK: 58420312
btw: NL001728239B66

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een website laten maken?

Je kunt op verschillende manieren een website laten maken. Als wij een website maken dan nemen we de tijd voor je. We maken kennis met jou en je bedrijf en bekijken samen wat voor jou belangrijk is. We bespreken je wensen. Daarna gaan we aan de slag en maken een website naar jouw wens en passend bij jouw huisstijl. Tot slot bespreken we het resultaat en doen we aanpassingen waar nodig, totdat je tevreden bent. Dan zetten we je website online.

Hoeveel kost een website laten maken?

De kosten voor het laten bouwen van een website liggen meestal tussen de 1000 en 5000 euro en zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, functionaliteiten en aanpassingen.

Hoe lang duurt een website laten maken?

Dit is afhankelijk van je wensen. Een kleine website kan al binnen 2 weken klaar zijn. Als je een website wil laten maken inclusief door ons geschreven tekst, dan zal het wat langer duren.

Moet ik zelf tekst aanleveren?

Dat mag. Maar indien je dit wenst kunnen wij de teksten ook voor je maken. We maken bij FT Webdiensten gebruik van een tekstschrijver die samen met jou aan de slag gaat. "Jij praat, wij schrijven."