onderhoud

Wel zo veilig

Voorkom vervelende verrassingen.

Website laten Onderhouden

Onderhoud bij MKB-Online.nu houdt in dat iedere website op tijd wordt voorzien van beveiligings updates en software updates, zodat de kans op een gehackte site bijvoorbeeld erg klein blijft. Door constante monitoring weten we precies wat er op onze servers gebeurt. Bij iedere vorm van ongebruikelijke activiteit wordt onmiddellijk ingegrepen. Wel zo veilig. Zo weet je dat jouw website altijd bereikbaar is en je bezoekers niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Onbezorgd online

Een website van MKB-Online.nu is inclusief hosting en onderhoud. Wij zorgen voor de meest recente software updates en beveiligings updates en nemen jou deze taak uit handen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en je bezoekers jouw site veilig kunnen bezoeken.

OnderhoudHulp nodig?

Wil je jouw website door MKB-Online.nu laten onderhouden of heb je er vragen over? Neem dan gerust telefonisch of per email contact op, of vul ons contactformulier in en je krijgt vandaag nog antwoord.

Bedrijfsgegevens

FT Webdiensten
Oosterdiep WZ 151
7881 GT Emmer-Compascuum
[email protected]
06 8147 5774
KvK: 58420312
btw: NL001728239B66

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een website laten maken?

Je kunt op verschillende manieren een website laten maken. Als wij een website maken dan nemen we de tijd voor je. We maken kennis met jou en je bedrijf en bekijken samen wat voor jou belangrijk is. We bespreken je wensen. Daarna gaan we aan de slag en maken een website naar jouw wens en passend bij jouw huisstijl. Tot slot bespreken we het resultaat en doen we aanpassingen waar nodig, totdat je tevreden bent. Dan zetten we je website online.

Hoeveel kost een website laten maken?

De kosten voor het laten bouwen van een website liggen meestal tussen de 1000 en 5000 euro en zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, functionaliteiten en aanpassingen.

Hoe lang duurt een website laten maken?

Dit is afhankelijk van je wensen. Een kleine website kan al binnen 2 weken klaar zijn. Als je een website wil laten maken inclusief door ons geschreven tekst, dan zal het wat langer duren.

Moet ik zelf tekst aanleveren?

Dat mag. Maar indien je dit wenst kunnen wij de teksten ook voor je maken. We maken bij FT Webdiensten gebruik van een tekstschrijver die samen met jou aan de slag gaat. "Jij praat, wij schrijven."