Onze werkwijze

We maken Tekst

Het begint met jou goed neer te zetten. Ondernemers hebben vaak zelf niet altijd door wat ze betekenen voor anderen en hun omgeving met wat ze doen en ondernemen. MKB-Online.nu helpt graag. Jouw verhaal vertalen naar praktische invulling voor je website waardoor anderen jou, je werk en producten kunnen zien, kunnen waarderen.

We vragen een uur van je tijd, foto’s van je werk en misschien ook van jezelf en collega’s. Of van je werkplek. We overleggen dat met jou. Ben je starter en is dit allemaal nog niet aan de orde? Geen probleem. Wij zorgen voor invulling die aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten.

Lees ook ftweb.nl/website-inclusief-tekst.

 

Onze werkwijze
We maken tekst

Een website met op maat geschreven teksten

Bedrijfsgegevens

FT Webdiensten
Oosterdiep WZ 151
7881 GT Emmer-Compascuum
[email protected]
06 8147 5774
KvK: 58420312
btw: NL001728239B66

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een website laten maken Zaandam?

Je kunt op verschillende manieren een website laten maken in Zaandam. Als wij een website maken dan nemen we de tijd voor je. We maken kennis met jou en je bedrijf en bekijken samen wat voor jou belangrijk is. We bespreken je wensen. Daarna gaan we aan de slag en maken een website naar jouw wens en passend bij jouw huisstijl. Tot slot bespreken we het resultaat en doen we aanpassingen waar nodig, totdat je tevreden bent. Dan zetten we je website online.