Webhosting

Geschikt voor WordPress

Inclusief onderhoud en software updates

Website laten Hosten

Als je jouw website door FT Webdiensten laat maken, of als je een WordPress website zelf bouwt met hulp van FT Webdiensten, dan is het hosten van je website bij FT Webdiensten een logisch gevolg. Uiteraard beslis je dit zelf, maar waarom ergens anders hosten als je bij FT Webdiensten alle bijbehorende service krijgt. Een website laten hosten bij FT Webdiensten is inclusief onderhoud en software updates. En inclusief backups en het terugzetten van een backup tot zelfs één maand terug. Wel zo veilig.

Als wij jouw website samen bouwen, of als FT Webdiensten hem voor je bouwt, dan is de hosting de eerste drie maanden kosteloos. Daarna zijn de kosten voor de hosting afhankelijk van het hosting abonnement dat je hebt gekozen. En ongeacht welk pakket je kiest is het altijd inclusief beveiliging, monitoring en de nodige software updates.

Eigen klantenpaneel

Als je wil kun je zelf aan de slag: emailadressen aanmaken of wijzigen, SSL certificaat installeren en de statistieken van je bezoekers bekijken. Dit kun je allemaal eenvoudig zelf regelen via ons klantenpaneel. Maar je kunt ook gebruik maken van de service die je bij een Hosting en Onderhoud abonnement kan krijgen. We bespreken van tevoren wat je eventueel zelf wil doen en wat je wil laten doen.

Website laten hostenOok bij ons hosten?

Bekijk hier de tarieven voor hosting.

Wil je jouw website door FT Webdiensten laten hosten of heb je er nog vragen over? Neem dan gerust telefonisch of per email contact op, of vul ons contactformulier in en je krijgt vandaag nog antwoord.

Bedrijfsgegevens

FT Webdiensten
Oosterdiep WZ 151
7881 GT Emmer-Compascuum
[email protected]
06 8147 5774
KvK: 58420312
btw: NL001728239B66

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een website laten maken?

Je kunt op verschillende manieren een website laten maken. Als wij een website maken dan nemen we de tijd voor je. We maken kennis met jou en je bedrijf en bekijken samen wat voor jou belangrijk is. We bespreken je wensen. Daarna gaan we aan de slag en maken een website naar jouw wens en passend bij jouw huisstijl. Tot slot bespreken we het resultaat en doen we aanpassingen waar nodig, totdat je tevreden bent. Dan zetten we je website online.

Hoeveel kost een website laten maken?

De kosten voor het laten bouwen van een website liggen meestal tussen de 1000 en 5000 euro en zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, functionaliteiten en aanpassingen.

Hoe lang duurt een website laten maken?

Dit is afhankelijk van je wensen. Een kleine website kan al binnen 2 weken klaar zijn. Als je een website wil laten maken inclusief door ons geschreven tekst, dan zal het wat langer duren.

Moet ik zelf tekst aanleveren?

Dat mag. Maar indien je dit wenst kunnen wij de teksten ook voor je maken. We maken bij FT Webdiensten gebruik van een tekstschrijver die samen met jou aan de slag gaat. "Jij praat, wij schrijven."