Werkwijze

Jij praat, wij schrijven

Stel dat alles mogelijk is en er geen beperkingen zijn. Wat zou jij dan in jouw website willen zien?

Intake

Werkwijze: We maken kennis. Dat is het belangrijkste. We hebben een vragenlijst die we met je doornemen. Jij praat, wij schrijven. We willen een beeld krijgen van wie je bent. Van wat je doet, wat je aanbiedt. Of je nu timmerman bent, of kapper. Of misschien verkoop je een product. Wie is jouw doelgroep. Waarom moet men voor jou en jouw product of dienst kiezen. Wat onderscheidt jou van jouw concurrent.

Werkwijze - intake
Brainstormen

Inhoud en ontwerp

We gaan samen brainstormen over wat jouw website nodig heeft. Waar hij aan moet voldoen. We bespreken een eventuele marketingstrategie en hoe jouw website er een onderdeel van wordt. Welke applicaties en koppelingen er nodig zijn: iDeal, blog-functie, integratie met social media en dergelijke. We bespreken jouw wensen voor het ontwerp van de site en de integratie van jouw (bestaande of nieuwe) huisstijl en logo.

Wireframe, prototype

Met alle gegevens gaan we aan de slag en maken we een schematische opbouw van de site. Het wireframe. Hiermee wordt het besproken ontwerp en de structuur zichtbaar en kunnen gemakkelijk wijzigingen worden aangebracht. Vanuit het wireframe bouwen we een prototype van jouw website. In deze fase worden de kleuren en lettertypes en formaten ingevuld en wordt de link- en menustructuur gemaakt.

Wireframe en prototype
Werkwijze - Bouw en ontwikkeling

Bouw en ontwikkeling

Na jouw akkoord wordt aan de hand van het prototype gestart met de bouw en ontwikkeling van je website. De applicaties worden getest. We controleren of de website in de verschillende browsers en in alle schermformaten goed werkt. Als alles is getest en goed functioneert dan volgt de oplevering / lancering. Jouw website is af en klaar voor gebruik.

Hosting en onderhoud

Na oplevering zorgt FT Webdiensten voor de hosting en het onderhoud. De beveiliging, monitoring en software-updates worden voor je geregeld, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Afhankelijk van je wensen en de te verwachten bezoekersstromen bekijken we welk hostingpakket het meest geschikt voor je is. Zie voor hosting ook de tarieven pagina.

Werkwijze - Hosting en onderhoud

Meer weten?

Is je interesse gewekt? Wil je meer weten? Bel of mail gerust. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. We vernemen graag van je!

Bedrijfsgegevens

FT Webdiensten
Oosterdiep WZ 151
7881 GT Emmer-Compascuum
[email protected]
06 8147 5774
KvK: 58420312
btw: NL001728239B66

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een website laten maken?

Je kunt op verschillende manieren een website laten maken. Als wij een website maken dan nemen we de tijd voor je. We maken kennis met jou en je bedrijf en bekijken samen wat voor jou belangrijk is. We bespreken je wensen. Daarna gaan we aan de slag en maken een website naar jouw wens en passend bij jouw huisstijl. Tot slot bespreken we het resultaat en doen we aanpassingen waar nodig, totdat je tevreden bent. Dan zetten we je website online.

Hoeveel kost een website laten maken?

De kosten voor het laten bouwen van een website liggen meestal tussen de 1000 en 5000 euro en zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, functionaliteiten en aanpassingen.

Hoe lang duurt een website laten maken?

Dit is afhankelijk van je wensen. Een kleine website kan al binnen 2 weken klaar zijn. Als je een website wil laten maken inclusief door ons geschreven tekst, dan zal het wat langer duren.

Moet ik zelf tekst aanleveren?

Dat mag. Maar indien je dit wenst kunnen wij de teksten ook voor je maken. We maken bij FT Webdiensten gebruik van een tekstschrijver die samen met jou aan de slag gaat. "Jij praat, wij schrijven."