Zelf bouwen

Voor de startende ondernemer

En alleen hulp wanneer dat nodig is

WordPress hulp bij zelf doen

WordPress hulp bij zelf doen is mogelijk als je in eerste instantie graag zelf aan de slag wil met WordPress. Als je de tijd en de zin hebt om het een en ander zelf uit te zoeken. Veel informatie over hoe je een WordPress website zelf kan bouwen kun je gemakkelijk op het internet vinden. En er zijn talloze Youtube filmpjes, waarin haarfijn alles wordt uitgelegd, van het maken van een bericht, project, pagina’s, menu’s, et cetera. Maar, omdat je minder tijd of zin hebt dan je aanvankelijk dacht, of omdat je er soms toch niet helemaal uitkomt, is er een moment waarop je toch hulp kunt gebruiken. Wij kunnen jou die hulp geven wanneer het nodig is. Zo bouwen we samen aan jouw website. Dat scheelt in de kosten.

Alleen hulp wanneer dit nodig is

Het zelf bouwen gaat lekker, maar soms kost het misschien net even teveel tijd om dingen uit te zoeken: Hoe je dat menu precies krijgt zoals je het hebben wil. Of hoe je die afbeelding goed krijgt uitgelijnd op zowel een mobiel scherm als op de PC. Wij snappen dat en kunnen je helpen alleen wanneer je even vastloopt. Zo bouw je in feite toch je website zelf, zonder heel veel uren kwijt te zijn aan het bekijken van how-to filmpjes op Youtube.

WordPress hulp bij zelf doen

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het bouwen van je website?

Bel ons direct op 06 8147 5774, neem contact op via het contactformulier of stuur een email naar [email protected]. We helpen je graag!

Liever laten doen?

Geen zin of tijd om je met het bouwen of onderhouden van je website bezig te houden? Laat het door ons doen. We doen het graag. Bekijk hier hoe we dit doen.

Bedrijfsgegevens

FT Webdiensten
Oosterdiep WZ 151
7881 GT Emmer-Compascuum
[email protected]
06 8147 5774
KvK: 58420312
btw: NL001728239B66

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een website laten maken?

Je kunt op verschillende manieren een website laten maken. Als wij een website maken dan nemen we de tijd voor je. We maken kennis met jou en je bedrijf en bekijken samen wat voor jou belangrijk is. We bespreken je wensen. Daarna gaan we aan de slag en maken een website naar jouw wens en passend bij jouw huisstijl. Tot slot bespreken we het resultaat en doen we aanpassingen waar nodig, totdat je tevreden bent. Dan zetten we je website online.

Hoeveel kost een website laten maken?

De kosten voor het laten bouwen van een website liggen meestal tussen de 1000 en 5000 euro en zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, functionaliteiten en aanpassingen.

Hoe lang duurt een website laten maken?

Dit is afhankelijk van je wensen. Een kleine website kan al binnen 2 weken klaar zijn. Als je een website wil laten maken inclusief door ons geschreven tekst, dan zal het wat langer duren.

Moet ik zelf tekst aanleveren?

Dat mag. Maar indien je dit wenst kunnen wij de teksten ook voor je maken. We maken bij FT Webdiensten gebruik van een tekstschrijver die samen met jou aan de slag gaat. "Jij praat, wij schrijven."